Ablakok

Aluplast Ideal 4000

Az aluplast IDEAL 4000 az innovatív ablaktechnológia és az életöröm tökéletes szintézisét nyújtja. Az aluplast-ablakrendszerek kiváló hőszigetelési tulajdonságaik által mindig kellemes klímáról gondoskodnak.

Aluplast Ideal 5000

Az IDEAL 5000 kíváló szigetelési tulajdonságai elsőosztályú komfortérzetről gondoskodnak. Az aluplast értékes profilrendszerei kitűnő betörés elleni védelmet és ezzel jóleső biztonságérzetet nyújtanak.

Aluplast Ideal 8000

Az IDEAL 8000 classic-line 85 mm beépítési mélységű profilrendszer. A nagy beépítési mélység összjátéka a filigrán Classic-line dizájnnal olyan ablakrendszert hozott létre, amely energetikailag és optikailag is a legmagasabb színvonalú.

Schüco Corona CT70

A Schüco Corona CT 70 egy világszerte jól ismert és széles körben alkalmazott felső- közép kategóriás nyílászáró profilrendszer. Az 5 légkamrás német profilok elérhetőek kettős ütközőtömítéssel és egyszeres középtömítéssel is.

Profialis S3000

Ez a profilrendszer mindent tud, amit egy modern nyílászárónak tudnia kell. 5 légkamrás, kiváló hő- és hangszigeteléssel és 70 mm-es beépítési mélységgel rendelkező profilcsalád. Ablak, ajtó, balkon ajtó és portál is készíthető belőle.

Profialis S2500

A Profialis nyílászáró rendszerek (Wymar) S2500 profilcsaládját a modern technológiával készült ablakprofilok alkotják. Mindent tudnak, amit a mai kor hő- és hangszigetelési követelményei megkívánnak. Nagyon jó ár-érték arány jellemzi ezt a profilcsaládot.

Schüco Corona Si82+

Prémium kategóriás, szabadalmaztatott 8 légkamrás német profilrendszer, a létező legjobb hőszigeteléssel és alumínium erősítéssel.

Schüco Corona Si82

A prémium kategóriás német Schüco Corona SI 82- es 6 légkamrás profilrendszerek a legmagasabb technologiai tudást képviselik. A nagy gondossággal kifejlesztett profilokat főként modern energiatakarékos és passzív házak építésénél használjuk.
A […]