A Pécsi Ablak formációt azzal a céllal alapítottuk, hogy a nyílászárók és árnyékolástechnikai eszközök iránt megnövekedett lakossági és intézményi igényeket minél magasabb szinten teljesíteni tudjuk Pécsett és Pécs környékén. Legyen szó műanyag ablakról, vagy redőnyről, Ön mindig biztos lehet abban, hogy magas minőségű terméket és szolgáltatást vásárolt.

Főbb termékeink:

Műanyag, fa és alumínium nyílászárók, ajtók, ablakok, alumínium redőnyök, műanyag redőnyök, alumínium zsaluziák, garázskapuk, árnyékolástechnikai termékek, napellenzők, redőnyök, reluxák, roletták, szalagfüggönyök, szúnyoghálók.

Miért minket válasszon?

1. Ingyenes helyszíni felmérés

Mindenekelőtt igyekszünk felmérni vevőink igényeit és szaktanácsadással, tapasztalatainkkal segíteni őket a számukra leginkább megfelelő termékek kiválasztásában. Éppen ezért minden vásárlónkhoz személyesen megyünk el és magunk végezzük a helyszíni felméréseket. Természetesen teljesen ingyen.

2. A legfontosabb, hogy Ön elégedett legyen

Fontos számunkra, hogy munkánkat a lehető legmagasabb szakmai színvonalon végezzük, mert tudjuk, hogy fejlődésünknek záloga az Önök elégedettsége.

3. Garancia

Mi nem pusztán „ablakot árulunk”! Mi minőségi termékeket és I. osztályú szolgáltatást nyújtunk Önnek. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

4. A minőség mindenek előtt

A mennyiségi értékesítéssel szemben a minőségi munkára helyezzük a hangsúlyt. Éppen ezért nem is vállalunk el minden munkát bármi áron. Csak abban az esetben szerződünk, ha biztosak vagyunk benne, hogy a munkát a megbeszéltek szerint, teljes körűen el tudjuk végezni.

5. Nem nézzük hülyének

Mi nem kínálunk óriási akciókat és nem létező kedvezményeket. Ha valamire kedvezmény adunk, akkor a tényleges árat csökkentjük le, vagy pedig plusz szolgáltatást nyújtunk. Cserében viszont korrekt áron korrekt munkát végzünk.
Minden esetben tájékoztatjuk Önöket, hogy ha az ár csökkentése a minőség rovására történik.

6. Teljes körű tájékoztatás

Ön annál biztosabb lesz a jó döntésben, minél inkább tájékozott. Éppen ezért mi is mindent megteszünk, hogy Ön minél pontosabb információkkal rendelkezzen. Egy ablak csere nem kevés pénzbe kerül. Mi szeretnénk, ha Önök megismernék a lehetőségeket, melyik termék miben tér el a másiktól, milyen előnyökkel és esetleg hátrányokkal jár az adott megoldás az Ön esetében. Na és persze, hogy mi mennyibe fog kerülni Önnek.
Weboldalunkat folyamatosan frissítjük. Új trendeket ismerhetnek meg, hasznos tippekről és innovatív megoldásokról tájékozódhatnak.

7. Folyamatosan rendelkezésére állunk

Bátran keressen fel minket kérdéseivel, kéréseivel. E-mailen és telefonon is folyamatosan az Önök rendelkezésére állunk. Árajánlatainkat néhány napos  határidővel készítjük el. Figyelünk az Ön kényelmére beépítéskor és beszereléskor is. A munkákat olyan időpontban végezzük, mely megfelel Önnek.

8. Korrekt árajánlat

Minden munkánkat egyedi árajánlat alapján végezzük. Pontos árajánlatot csak a helyszín és minden más befolyásoló körülmény ismeretében tudunk adni. (Kérésre természetesen előzetes árkalkulációt is végzünk, mely díjmentes.)

Kérem tekintse meg termékeinket!
Amennyiben bármilyen kérdése- kérése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.

Üdvözlettel:
Oszvald András
Pécsi Ablak – Ablak Birodalom

Műanyag ablak – műanyag ajtó – alumínium redőny – műanyag redőny – alumínium zsaluziák  alumínium ablak – alumínium ajtó – bejárati ajtó – toló ajtó – árnyékolástechnika – szalagfüggöny – reluxa – szúnyogháló – roletta – napellenző – garázskapu