Napellenzo_10

Könyökkaros napellenzőinket teraszok, erkélyek, balkonok, kerthelységek és üzlethelységek árnyékolására ajánljuk. Megvédi az üvegfelületeket és a tereket a perzselő napsütéstől, melynek hatására a belső helyiségek sem melegednek fel.
Napellenzőinket minőségi alapanyagokból készítjük. Megerősített szerkezeket, konzolokat, védőtetőket készítünk. (Nem összetévesztendő a hipermarketek olcsó és silány minőségű termékeivel.)
Prémium minőségű ponyváinkat a nagy múltú Satteler cég szállítja nekünk, melyeket egyedileg konfekcionáljuk. Az 50 féle ponyva színösszeállítást és mintázatot az alsó fotókon láthatják.
A ponyvák UV stabil színekkel készülnek és a különleges gyártási eljárás során alkalmazott technológiának köszönhetően vízlepergető hatásúak, valamint gombásodás elleni védelemmel vannak ellátva. A legnagyobb elérhető napellenző méret: 24 m2.
A napellenzők rendelhetőek kézi (karos) mozgatással, valamint falra telepített kapcsolós- motoros, illetve távirányítós-motoros mozgatással is. A motoros mozgatáshoz feltétlenül ajánljuk szélérzékelő telepítését, mely automatikusan betekeri a napellenzőt, így megelőzi a szél és a viharok okozta károkat. Fényérzékelő felszerelése is ajánlott a komfortos használathoz. Ez érzékeli a napsütést és a fényerősség alapján mozgatja a napellenzőt.

A könyökkaros napellenzők rögzíthetőek mennyezetre, homlokzatra, fa tetőszerkezetekre stb. Vállaljuk egyedi tartószerkezetek készítését is, melyekkel bármilyen különleges helyre is szerelhetővé válik a napellenző. A külső szigetelt, vagy burkolt falak sem jelentenek akadályt.

Vállaljuk régi napellenzők ponyvájának cseréjét is. (Feltétele a megfelelő állapotú szerkezet.)
Elhelyezéstől függően a betekert napellenző védelmére alumínium védőtetőt kínálunk.