Rolettáink kedvelt és elegáns eszközei a beltéri árnyékolásnak. Változatos textíliáival díszesebbé teszi az ablakot és a belteret.

Előnye, hogy felszerelhető ferde felületre is, mint például tetőablak, vagy háromszög ablak.

A roletta készülhet fényáteresztő, sötétítő, vagy akár teljesen fényzáró anyaggal. Valamint speciális naphálós, reflexiós, lángálló és alupigmentált anyagokkal is, melyek fokozott hő- és fényvisszaverést biztosítanak. A különböző roletta alapanyagokról alább bővebben tájékozódhat.

A roletta készülhet tokkal, dísztokkal és tok nélkül. Mozgatása történhet kézzel ( rugós ), gyöngylánccal, tekerőkarral, vagy motorral. Ez utóbbit főként exkluzív otthonokba, tárgyalótermekbe, előadókba ajánljuk.

Roletta típusok:

roletta textil tipusok

roletta-szinminta

roletta textil adatok

Rugós roletta:

 

rugos roletta

rugos roletta2

Gyöngyláncos roletta:

gyongylancos roletta

gyongylancos roletta2

Díszroletta:

Előnye, hogy biztosítja a teljes üvegfelület takarását. Függőleges ablakokra alkalmazható. Az ablakok nyitott állapotában sem lógnak be. Tokkal és lefutósínnel rendelkezik, melyek akármilyen RAL színre szinterezhetőek. Bármilyen magasságban megállítható.

diszroletta

diszroletta2

Polka roletta:

Működése és funkciója megegyezik a díszrolettával. A különbség, hogy a lefutósínek itt úgy kerülnek rögzítésre, hogy az üvegfelületből semmit sem takarnak. Viszont a sínek vastagabbak, és 1,5 cm- t elállnak a felülettől.

polka gyongylancos roletta

polka roletta

Roletták tetőtéri ablakokhoz:

tetoteri roletta keretre

tetoteri roletta falcba

nikolux tetoteri roletta