A Schüco Corona CT 70 egy világszerte jól ismert és széles körben alkalmazott felső- közép kategóriás nyílászáró profilrendszer.
Az 5 légkamrás német profilok elérhetőek kettős ütközőtömítéssel és egyszeres középtömítéssel is. A gyártható ablakok és ajtók széles skáláját nyújtja a rendszer, mely a keskeny látható szélességével és a kiváló hőszigetelési tulajdonságaival emelkedik ki a mezőnyből.
A Corona CT 70 profilrendszert elsősorban új lakásokhoz és házakhoz, igényes felújításokhoz, valamint közületekhez, irodákhoz és beruházásokhoz ajánljuk.

Tulajdonságai:

– 5 légkamrás profilrendszer

– 70 mm beépítési mélységgel rendelkezik

– Magas fénybeeresztés a keskeny látható szélességnek köszönhetően.

– Az ablakszárnyak gyárthatóak Classik ( szögletes ), vagy Rondo ( íves ) szárnyoptikával

– A statikai stabilitás biztosítása érdekében a Schüco Corona CT 70- es nyílászárókat horganyzott acélmerevítéssel látjuk el. Az ajtókat plusz sarokmerevítéssel készítjük. alkalmazott betétek pedig kordában tartják a meleg okozta hőtágulást.

-A profilokba jól illeszthetőek a két- és háromrétegű hőszigetelő és biztonsági üvegek. Az üvegező léceknek köszönhetően bármilyen üvegtípus kiválóan alkalmazható. Az üvegező léceket a szabványoknak megfelelő fekete vagy ezüstszürke tömítéssel látjuk el.

– Megfelelő üvegezéssel akár  0,9 W/(m²K) hőszigetelő képességű Uw érték és a magas szintű hanggátlási kategória is elérhető a komplett szerkezetre.

– Az ablakok és ajtók gyárthatóak többféle faerezetű és színű mintázattal is.

– A kínálatot a választható színű külső alumínium borítások ( alu klipszek ) teszik teljessé, melyek illeszkednek a legmodernebb nyílászáró trendekhez.

– A biztonságról és a hibamentes működésről a kiváló minőségű ROTO NT vasalatok gondoskodnak. Az ablakok és ajtók bármilyen nyitási móddal gyárthatóak és elláthatóak betörés elleni védelemmel.

ct70 2

Corona CT70 Classic szárnyoptikával:

Corona CT70 Rondo (kontúros) szárnyoptikával:

– a Schüco Corona Plus rendszerekben tetszőleges RAL színre festhető vagy eloxálható alumínium takaróprofilokkal (külső alupattintó) bővíthető a színpaletta

A Schüco Corona CT70- es profilrendszerek rendelhetőek külső eloxált alumínium borítással ( alupattintó ), melyek bármilyen RAL színre festhetőek.
Előnye, hogy a nagy igénybevételű, de drága alumínium bejáratokhoz is kapcsolható, mely így a komplett szerkezetek alumínium hatását és külső időtállóságát biztosítja, jóval kedvezőbb áron. Ugyanakkor a hőszigetelő képessége a műanyag profiloknak jobb, mint az alumínium rendszereknek.
A mai trendeknek megfelelően magánházak és lakások esetében is egyre gyakrabban alkalmazzuk ezt a megoldást. Az aluklipszek plusz merevséget adnak az ablakoknak és ajtóknak.

Lehetőség van sokféle formájú ( íves, szögletes, kerek, stb. ) ablak és ajtó gyártására.
Nyitási lehetőségek:
– Bukó
– Bukó- nyíló
– Nyíló
– Középen felnyíló
– Toló- bukó
A nyílászárókhoz gond nélkül illeszthető minden típusú redőny-, zsaluzia- és reluxa rendszer.

ct70 3