Prémium kategóriás, szabadalmaztatott 8 légkamrás német profilrendszer, a létező legjobb hőszigeteléssel és alumínium erősítéssel.
A háromszoros tömítés rendszer ( 2 ütköző + 1 közép tömítés ) a kiemelkedő hő- és hangszigetelést, a Schüco által kifejlesztett és szabadalmaztatott alumínium merevítések a statikai stabilitást biztosítják.
A Schüco Corona SI 82+ ablak- és ajtó rendszereket elsősorban passzív házakhoz, energiatakarékos házakhoz, új lakásokhoz és házakhoz, igényes felújításokhoz ajánljuk.
Azoknak, akiknek fontos a környezettudatosság és az energiatakarékosság. Javasoljuk az ablakok és ajtók RAL beépítését.
A Schüco Corona SI 82 ablak- és ajtórendszerek megfelelnek a legmagasabb szintű műszaki követelményeknek is. A jobb hőszigetelő képességének köszönhetően használatával a nyílászárókra fordított összeg rövidebb időn belül megtérül.

si82+

Tulajdonságai:

– 8 légkamrás csúcskategóriás német profilrendszer
– 82 mm beépítési mélységgel rendelkezik
– Fokozott hőszigetelő képességgel rendelkezik a különleges kamraszerkezetű alumínium merevítéseknek és a nagyobb profilmélységnek köszönhetően.
– A profilokba háromrétegű hőszigetelő és biztonsági üvegeket javasolunk. Az üvegező léceknek köszönhetően bármilyen üvegtípus kiválóan alkalmazható. Az üvegező léceket a szabványoknak megfelelő fekete, barna vagy ezüstszürke tömítéssel látjuk el.
– Megfelelő üvegezéssel akár  0,7 W/(m²K) hőszigetelő képességű Uw érték és a legmagasabb szintű hanggátlási kategória is elérhető a komplett szerkezetre, mely a vákumfóliázással és a habosított szigetelésekkel meghaladja a passzív házaknál előírt szigorú hőszigetelési értékeket.
– A Schüco Corona SI 82+ profilból készült ablakok és ajtók hőszigetelő képessége a dupláját is elérheti a standard kivitelű nyílászárókkal szemben
– Az ablakszárnyak gyárthatóak Classik ( szögletes ), vagy Rondo ( íves ) szárnyoptikával.
– A biztonságról és a hibamentes működésről a kiváló minőségű ROTO NT vasalatok gondoskodnak. Az ablakok és ajtók bármilyen nyitási móddal gyárthatóak és elláthatóak betörés elleni védelemmel.
– Lágy vonalvezetésű tervezés a harmonikus kialakítás legmagasabb követelményeiért.
– Legmagasabb szintű szél és vízzárás.
– Fokozott betörés elleni védelem.
– Az ablakok és ajtók gyárthatóak többféle faerezetű és színű mintázattal is.
– A kínálatot a választható színű külső alumínium borítások ( alu klipszek ) teszik teljessé, melyek illeszkednek a legmodernebb nyílászáró trendekhez.

si82+ 1

A Schüco Corona SI 82 + profilrendszerek rendelhetőek külső eloxált alumínium borítással ( alupattintó ), melyek bármilyen RAL színre festhetőek.
Előnye, hogy a nagy igénybevételű, de drága alumínium bejáratokhoz is kapcsolható, mely így a komplett szerkezetek alumínium hatását és külső időtállóságát biztosítja, jóval kedvezőbb áron. Ugyanakkor a hőszigetelő képessége a műanyag profiloknak jobb, mint az alumínium rendszereknek.
A mai trendeknek megfelelően magánházak és lakások esetében is egyre gyakrabban alkalmazzuk ezt a megoldást. Az aluklipszek plusz merevséget adnak az ablakoknak és ajtóknak.

osztok

Lehetőség van sokféle formájú ( íves, szögletes, kerek, stb. ) ablak és ajtó gyártására.

Nyitási lehetőségek:

– Bukó

– Bukó- nyíló

– Nyíló

– Középen felnyíló

– Toló- bukó

– Emelő- toló

A nyílászárókhoz gond nélkül illeszthető minden típusú redőny-, zsaluzia- és reluxa rendszer