A prémium kategóriás német Schüco Corona SI 82- es 6 légkamrás profilrendszerek a legmagasabb technologiai tudást képviselik. A nagy gondossággal kifejlesztett profilokat főként modern energiatakarékos és passzív házak építésénél használjuk.
A háromszoros tömítés rendszer ( 2 ütköző + 1 közép tömítés ) a hő- és hangszigetelést, az acélmerevítések a statikai stabilitást biztosítják.
A Corona SI 82 profilrendszert elsősorban új lakásokhoz és házakhoz, igényes felújításokhoz ajánljuk. Azoknak, akiknek fontos a környezettudatosság és az energiatakarékosság. Javasoljuk az ablakok és ajtók RAL beépítését.
A Schüco Corona SI 82 ablak- és ajtórendszerek megfelelnek a legmagasabb szintű műszaki követelményeknek is. A jobb hőszigetelő képességének köszönhetően használatával a nyílászárókra fordított összeg rövidebb időn belül megtérül.

SI82 1

Tulajdonságai:

– 6 légkamrás német profilrendszer.
– 82 mm beépítési mélységgel rendelkezik.
– Masszív, időtálló szerkezeti felépítés.
– Fokozott hőszigetelő képesség a nagyobb profilmélységnek köszönhetően.
– A statikai stabilitás biztosítása érdekében a Schüco Corona SI 82- es nyílászárókat horganyzott acélmerevítéssel látjuk el, így jól bírják a nagy igénybevételt is. Az ajtókat plusz sarokmerevítéssel készítjük. alkalmazott betétek pedig kordában tartják a meleg okozta hőtágulást.
– A profilokba háromrétegű hőszigetelő és biztonsági üvegeket javasolunk.. Az üvegező léceknek köszönhetően bármilyen üvegtípus kiválóan alkalmazható. Az üvegező léceket a szabványoknak megfelelő fekete, barna vagy ezüstszürke tömítéssel látjuk el.
– Megfelelő üvegezéssel akár  0,8 W/(m²K) hőszigetelő képességű Uw érték és a legmagasabb szintű hanggátlási kategória is elérhető a komplett szerkezetre.

– A Schüco Corona SI 82 profilból készült ablakok és ajtók hőszigetelő képessége a dupláját is elérheti a standard kivitelű nyílászárókkal szemben.
– Az ablakszárnyak gyárthatóak Classik ( szögletes ), vagy Rondo ( íves ) szárnyoptikával.
– A biztonságról és a hibamentes működésről a kiváló minőségű ROTO NT vasalatok gondoskodnak. Az ablakok és ajtók bármilyen nyitási móddal gyárthatóak és elláthatóak betörés elleni védelemmel.
– Lágy vonalvezetésű tervezés a harmonikus kialakítás legmagasabb követelményeiért.
– Legmagasabb szintű szél és vízzárás.
– Fokozott betörés elleni védelem.
– Az ablakok és ajtók gyárthatóak többféle faerezetű és színű mintázattal is.
– A kínálatot a választható színű külső alumínium borítások ( alu klipszek ) teszik teljessé, melyek illeszkednek a legmodernebb nyílászáró trendekhez.

si82 2

 

A Schüco Corona SI 82- es profilrendszerek rendelhetőek külső eloxált alumínium borítással (alupattintó), melyek bármilyen RAL színre festhetőek.
Előnye, hogy a nagy igénybevételű, de drága alumínium bejáratokhoz is kapcsolható, mely így a komplett szerkezetek alumínium hatását és külső időtállóságát biztosítja, jóval kedvezőbb áron. Ugyanakkor a hőszigetelő képessége a műanyag profiloknak jobb, mint az alumínium rendszereknek.
A mai trendeknek megfelelően magánházak és lakások esetében is egyre gyakrabban alkalmazzuk ezt a megoldást. Az aluklipszek plusz merevséget adnak az ablakoknak és ajtóknak.

si82 7

Lehetőség van sokféle formájú ( íves, szögletes, kerek, stb. ) ablak és ajtó gyártására.
Nyitási lehetőségek:
– Bukó
– Bukó- nyíló
– Nyíló
– Középen felnyíló
– Toló- bukó
– Emelő- toló
A nyílászárókhoz gond nélkül illeszthető minden típusú redőny-, zsaluzia- és reluxa rendszer