A zsalúzia a modern, elegáns építészet egyre inkább elterjedő külső árnyékolója. Innovatív technológiát ötvöz a jól bevált belső reluxák szerkezetével. A zsalúzia külső alumínium lamellákból áll, melyek belülről forgathatóak és felhúzhatóak. Így biztosítva a mindig optimális fénybeeresztést. Mozgatása hajtókarral (kurblival), vagy motorosan történhet. A zsalúziák összes alkatrésze rendkívül jól tűri a szélsőséges időjárási viszonyokat és a napsütés UV sugarait is. Használatával az épületek energiafelhasználási költségei jelentősen csökkenhetnek.

A szépen kivitelezett zsalúzia a homlokzatok dísze lehet. A lamellák vezetése történhet sodronnyal, vagy vezetősínekkel.

A lamellák 3 féle különböző merevebb formában gyárthatók:

A zsalúziák rendelhetők továbbá „flat” lapos lamellákkal is. Előnyük, hogy felhúzáskor helytakarékosabbak. Az erős szél ezeket a lamellákat deformálhatja, de az erősebb ötvözésnek köszönhetően a rugalmas alapanyag visszanyeri eredeti formáját.

flat lamella

“flat” lamella

Cégünk forgalmaz a kereskedelmi épületek árnyékolására szolgáló, egyre inkább terjedő, dizájnos külső óriás lamellákat is. A részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken.